x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Les jornades culturals sobre l'Índia mobilitzen 450 persones

L’exhibició de dansa kathak va ser l'acte amb més públic de la segona edició del cicle cultural Geografies, organitzat per l'Institut d'Estudis Andorrans
Actualitzada 23/05/2018 a les 12:52
L’Institut d’Estudis Andorrans (IEA) va mobilitzar 450 persones en la segona edició del cicle cultural Geografies, que va tenir lloc del 7 al 20 de maig a l’Era d’Ordino, en col·laboració amb el Comú d’Ordino. El programa dedicat a l’Índia va estar format per disset activitats gratuïtes i una exposició de fotografia de Roland i Sabrina Michaud, vertebradora el cicle. L'exhibició de dansa clàssica kathak el dissabte, a càrrec de la companyia de ballarines de l’Escola de Shreyashee Nag, va ser l’acte amb més poder de convocatòria amb un total de 48 assistents. La multiculturalitat índia també es va mostrar al públic amb conferències, col·loquis, projeccions, cinema i degustacions.
L’espiritualitat i la filosofia van tenir un paper destacat en el programa amb convidats de primer ordre com Agustí Pàniker, què va reunir una cinquantena de persones, Alexis Racionero i Òscar Pujol. El director de l’IEA, Jordi Guillamet, va assegurar que "s'han superat les expectatives malgrat sabíem la fascinació que pot generar un país com l’Índia" i va confirmar que l’Era d’Ordino serà la seu de les properes edicions.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts