x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ESPECTACLES

El Festival internacional de pallasses torna després de nou anys

La directora artística del FIPA, Pepa Plana, ha assenyalat que el projecte serveix per "reivindicar la presència de les dones pallasses, perquè som un col·lectiu invisible"
Presentació del Festival internacional de pallasses d'Andorra (FIPA).

El Festival internacional de pallasses torna després de nou anys

Presentació del Festival internacional de pallasses d'Andorra (FIPA).

COMÚ ANDORRA LA VELLA
Actualitzada 05/04/2018 a les 19:48
Andorra la Vella acollirà de nou el Festival internacional de pallasses, que tindrà lloc entre el 3 i el 6 de maig. Després de nou anys d'absència, ara es recupera sota la direcció artística de Pepa Plana i amb un pressupost de 20.000 euros. El programa inclou un total de sis espectacles, entre ells el Paradís Pintat, on Plana s'autoprograma per primer cop, i els de dos noms de referència com són Nola Rae o la suïssa Masha Dimitri, que oferirà l'espectacle en primícia. També es podrà gaudir de tres sessions per als adults en les anomenades Nits Golfes, que tindran lloc a La Fada Ignorant. A més, enguany, la qüestió dels refugiats i la migració estarà present en bona part de les funcions.
La directora artística del FIPA, Pepa Plana, s'ha mostrat "molt contenta" per la recuperació del festival i ha assenyalat que el projecte serveix per "reivindicar la presència de les dones pallasses, perquè som un col·lectiu invisible". D'altra banda, el cònsol menor i conseller de Cultura, Marc Pons, ha reconegut que el pressupost aquest any és més limitat, però que això no significa que en futures edicions no pugui ser més generós perquè el festival "torna amb la voluntat de quedar-se i créixer". Les entrades es posaran a la venda la setmana vinent amb un preu que oscil·la entre els 5 i 10 euros.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts