Audiovisual

'Félix', la sèrie de Cesc Gay rodada a Andorra, competeix al primer festival Canneseries

'Félix', la sèrie de Cesc Gay rodada a Andorra, competeix al primer festival Canneseries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Félix, la sèrie de Movistar rodada a Andorra per Cesc Gay, ha estat seleccionada per competir a la secció oficial de la que serà la primera edició del festival Canneseries (Cannes Internacional Series Festival) que se celebrarà del 7 a l’11 d’abril a la localitat costanera francesa. Al certamen s’hi presentaran sèries d’arreu del món, amb productes facturats a Bèlgica, Alemanya, Israel, Itàlia, Mèxic, Noruega, Corea del Sud i els Estats Units.

Félix és una ficció que té com a protagonista Leonardo Sbaraglia. Amb ell comparteixen repartiment actors com Ginés García Millán o Pere Arquillué, a banda de la pràcticament debutant Mi Hoa Lee. La sèrie, rodada majoritàriament a Andorra durant l’any passat, en una gravació que es va allargar durant unes sis setmanes, és una comèdia romàntica amb tocs de thriller en què un professor, un home anodí de vida normal i corrent, s’enamora de la visió fugaç d’una dona misteriosa d’origen asiàtic amb qui a penes manté unes trobades casuals.

El rodatge va portar al Principat un equip de gravació que es va completar amb tècnics i joves professionals de l’audiovisual del país. A banda d’enrolar un bon nombre d’extres contractats al país.

tracking