audiovisual

Movistar estrenarà 'Félix', rodada a Andorra amb Leonardo Sbaraglia, el dia 6 d'abril

La plataforma de televisió de pagament Movistar+ estrenarà Félix, la sèrie rodada majoritàriament a Andorra sota la direcció de Cesc Gay, el dia 6 d’abril vinent, un divendres

Movistar estrenarà 'Félix', rodada a Andorra amb Leonardo Sbaraglia, el dia 6 d'abrilARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de televisió de pagament Movistar+ estrenarà Félix, la sèrie rodada majoritàriament a Andorra sota la direcció de Cesc Gay, el dia 6 d’abril vinent, un divendres. La ficció, que té l’actor argentí Leonardo Sbaraglia com a protagonista, és un dels productes audiovisuals que més expectatives han generat entre el públic d’aquesta plata­forma.

L’equip dirigit per Gay –i que va incorporar un bon nombre de tècnics del país, incloent-hi els de la productora Independent, d’Eduard Ruano– va estar treballant en localitzacions del país durant més d’un mes. Pere Arquillué i Ginés García Millán també formen part de l’elenc interpretatiu de la ficció, que narra la història d’un escriptor reconvertit en professor de literatura que viu a Andorra i que s’enamora d’una dona misteriosa, asiàtica, de qui inicia la recerca.

tracking