TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Espectacles

L'escola Meritxell incorpora alumnes a l'elenc d'Andorra Lírica

L'escola Meritxell incorpora alumnes a l'elenc d'Andorra LíricaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El muntatge a Sant Julià de Lòria de l’òpera L’elisir d’amore va donar l’oportunitat a un dels alumnes de l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (Eensm) d’incorporar-se (Alberto Herrera, com a percussionista) a l’elenc de l’espectacle. L’opció de participar en un espectacle operístic es tornarà a obrir en la representació de La corte del faraón que Andorra Lírica prepara per al mes de maig. És un dels aspectes que facilita el conveni que el centre educatiu i l’associació van signar ahir, amb l’objectiu d’ampliar el projecte pedagògic musical de l’Eensm i diversificar les activitats que proporciona als seus usuaris en aquest camp.

Durant la signatura, la presidenta de la junta rectora de l’Eensm, Pilar Díez, i la fundadora de l’Associació Andorra Lírica, Jonaina Salvador, van aprofitar per parlar de la bona rebuda que han tingut les primeres accions desenvolupades al gener. La col·laboració estableix un seguit d’accions conjuntes que tenen l’objectiu de contribuir al desenvolupament de les persones, acostar la cultura operística i facilitar noves oportunitats i experiències formatives a les persones ateses a l’Eensm.

El passat 18 de gener, Salvador va impartir una sessió didàctica sobre òpera a una vintena d’usuaris de l’escola durant la qual va explicar en què consistiria l’òpera que es representaria al Claror i va mostrar petits fragments de música i fent participar els usuaris del centre i interactuar en aquest estil musical. Posteriorment, com a part de l’acord, Andorra Lírica va convidar aquests usuaris i als seus familiars a gaudir de l’òpera del diumenge 28 de gener.

tracking