x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
equipaments

Mar de fons a la biblioteca d'Encamp

Susanna Ginesta abandona la coordinació de les activitats després de sis mesos per no “haver trobat suport en l’equip”
La presentació de Vertigen, el llibre de relats de Manel Gibert, va servir perquè Susanna Ginesta s’acomiadés de la biblioteca comunal d’Encamp, on durant més de mig any havia assumit la tasca de dinamització i coordinació d’activitats, després que marxés amb una excedència el director, Alfons Codina, actual responsable de l’àrea de Patrimoni del ministeri de Cultura. Ginesta hauria atribuït la seva marxa al fet que aquest temps no ha trobat en l’equip de la biblioteca el suport esperat, l’actitud idònia ni l’ambient de treball adient, cosa que hauria manifestat a la cònsol menor i responsable de cultura comunal, Esther
  • #3 Usuari
    (03/02/18 22:13)

    Últimament la biblioteca d'Encamp ja no era una biblioteca, de tantes activitats que es feien els estudiants que estàvem a la sala d'adults ens era impossible estudiar de tant soroll i aldarull que es generava. S'entén que es tenen que fer activitats, contes, tallers... però no calia que fos cada dia. La Susana lo únic que volia era protagonisme, només cal veure tantes entrevistes i tanta publicitat que ha fet, i lo que es vergonyós és la manera en que està deixant al bon equip de la biblioteca que fins el dia d'avui son les que estan per ajudar a l'usuari.

    Respondre
  • #2 Yoyo
    (03/02/18 20:07)

    Quina raó tens Carlo, lo que tu as comentat és la realitat d'aquesta senyora. Però... “el lobo es el malo siempre que caperucita explique el cuento”.

    Respondre
  • #1 carlo
    (03/02/18 18:09)

    Aquesta senyora, que es creu que per escriure un llibre té tots els drets que vulgui. Ja va sortir de casa comuna amb la meitat de companys sense parlar-se i ara torna a estar a la mateixa situació. El problema pot ser no son els equips de treball, que pensi on esta el seu problema. igual una mica mes d´humiltat no l´hi esta gens malament.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts