x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Plantant cara als Von Trapp

Els falta algun membre per ser tan nombrosos com la ‘cantarina’ família Von Trapp, però Déu n’hi do com corre la música per les venes dels Bartumeu Rocamora, amb una de les germanes a l’ONCA i dos dels nois a punt de debutar a Andorra. A La Fada Ignorant.
Enric Bartumeu Rocamora (Kic Barroc com a nom de guerra) està a punt d’acabar el Superior al Taller de Músics. Piano, amb un intèrpret amb tant de prestigi com Marco Mezquida. L’afició per la música, explica, l’hi van inculcar els pares: a casa sempre hi ha hagut un piano, amb el pare assegut al teclat, mentre que la mare, a banda de tocar la guitarra, ha estat una gran aficionada al cant, membre de diverses corals.
Però no és només l’Enric, el primogènit (nascut a Andorra la Vella el 1992), qui va sentir la crida musical. El segueix la Carolina, convertida
  • #1 sup67serG
    (29/01/18 09:25)

    A veure ! Com que aquí és quasi impossible viure de la música per no dir impossible del tot ! paguen els músics una misèria ! M´he asabentat que arriben a pagar 300 euros per una actuació que pot durar més d´una hora ! vergonyós ! Ningú s´imagina la feina i els anys d´estudis per aconseguir tocar bé ! Per ésser un músic de talent, al final, és l´equivalent de 7 anys d´estudis segons l´instrument ! i més si et vols perfeccionar ! has de comprar material, partitures i no les regalen ! les clases de música no son gratuïtes tampoc ! Per aprendre el teu instrument, has de pasar moltes hores tancat. És un esforç físic i mental important ! 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts