Música

Segona vida per a La Fada

La sala celebra avui els deu anys

Segona vida per a La Fada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor Bruno Sotos –va passar per la segona edició de Got Talent i va emocionar el petri Risto Mejide– volia estar a la festa del desè aniversari de La Fada Ignorant. Així que aquesta nit, a partir de les deu, trepitjarà per tercer cop l’escenari de l’emblemàtica sala que dirigeix Toni Fernández.

I a punt va estar de no ser-hi. No per ell, sinó perquè Fernández havia anunciat, pocs dies enrere, que llançava la tovallola, que no volia continuar esforçant-se per mantenir una programació a la qual el públic no responia. Que sols d’amor a l’art no es pot viure, que també s’han de posar llenties al plat. I amb això, amb coses de menjar, sembla que finalment ha decidit provar fortuna i donar una nova oportunitat, una segona vida, al local.

Les llàgrimes vessades pels habituals, diu Fernández, el van animar a replantejar-se el tancament. Llàgrimes no literals, és clar, però sí peticions de “no ens deixis orfes”.

En aquesta reinvenció de La Fada també hi haurà canvis a la programació: no deixa la música, ja tan consolidada al circuit, però també vol oferir altres formats d’espectacle: més teatre, un xic de dansa. I, sobretot, molt espai al talent de casa.

tracking