x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

L'electrònica es fa fum?

S’està convertint en una situació recurrent, un costum quasi: un programador desembarca a Andorra amb el projecte d’un fabulós festival d’electrònica i neu, en fa una primera edició (potser una segona), promet consolidar la cita i finalment es converteix en fum.
Arinsal va ser escenari a finals de la passada temporada d’esquí de l’Horizon, nou intent per quallar un festival que es converteixi en cita de referència al món de l’electrònica, amb la fórmula clàssica d’esports de neu de dia i música al vespre i la nit. En aquest cas els organitzadors, una empresa britànica d’organització d’esdeveniments, traslladava a Arinsal una cita que tenia com a emplaçament original les pistes búlgares de Bansk, on s’havien celebrat les tres primeres edicions. Van tenir problemes relacionats amb la seguretat, segons van explicar, i van posar els ulls a la localitat massanenca. Es va
  • #2 Pa i circ
    (15/01/18 12:17)

    Música i alcohol, per això si que hi ha pressupost, es tracta de fer "caixa" amb impostos gravats a l'alcohol d'una banda i de tenir al populatxo content i distret per un altre.

    Respondre
  • #1 FrancAnd
    (15/01/18 11:25)

    En lloc de fer venir empreses de fora, crear o bé utilitzar les que tenim aquí. Hi han moltes coses que podem fer nosaltres mateixos sense haver d'anar a buscar a Barcelona o a Anglaterra ! No ? I sobretot, pagar correctament els músics !!! M'ha assabentat del que donen als músics del país ! Una PUTA vergonya !!! 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts