Mostres

La Fira d'Art exposa uns 20 creadors a la sala La Cuina

La Fira d'Art exposa uns 20 creadors a la sala La Cuina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tradicional Fira d’Art de la Seu d’Urgell que té lloc durant les festes nadalenques torna a la sala d’exposicions La Cuina, situada al centre cultural Les Monges, on romandrà oberta fins al 5 de gener (tot i que estarà tancada el dia 1 de gener). L’horari d’exposició i venda d’aquesta fira protagonitzada per artistes del territori serà de les 11.30 a les 13.30 hores, i de les 18 a les 20 hores.

La Fira d’Art enguany ofereix l’opció de conèixer l’obra d’una vintena d’expositors que presenten les seves creacions, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d’art, entre altres tècniques artístiques. Totes estan a la venda al públic amb l’objectiu que puguin regalar una peça d’art durant aquest Nadal. La iniciativa està promoguda pel col·lectiu d’artistes de L’Aparador en col·laboració amb l’ajuntament de la Seu d’Urgell.

En paral·lel a la Fira d’Art, també se celebra una exposició, al restaurant Cuina de Paisatges, d’una selecció dels artistes a la mateixa fira.

tracking