Espectacle

'Els Pastorets' de Robles i Casero recuperen part del text original, escrit fa cent anys

'Els Pastorets' de Robles i Casero recuperen part del text original, escrit fa cent anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enguany, que Els Pastorets de Sant Julià de Lòria compleixen 24 edicions, la direcció de la representació corre a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles, un tàndem que ha decidit conservar l’essència del text original de Folch i Torres, però amb un toc contemporani, tant en el plantejament com en l’escenografia. Les funcions tindran lloc els dies 26 i 30 de desembre, i 6 i 7 de gener. Les entrades ja estan a la venda per un preu de 10 euros.

Un pròleg, tres línies argumentals (Lluquet i Rovelló, el periple de Maria i Josep i la lluita entre el Bé i el Mal), un cor en directe i una escenografia sorprenent són alguns dels elements innovadors que els directors introdueixen. Amb tot, volen conservar “l’essència” del text original de Folch i Torres, que ja té un segle, i fins i tot s’han recuperat fragments, tot i que adaptat al llenguatge actual.

L’elenc ha estat escollit del càsting que es va fer durant el mes d’octubre. La majoria dels papers principals s’han atorgat a noves cares, com el Lluquet i el Rovelló (Jesús Mínguez i Mateu Braque) i el paper Satanàs “es triplica”, es converteix en una mena de monstre de tres caps que interpreten Júlia Barón, Ada Mangot i Sito Adrán. L’arcàngel Sant Miquel l’interpreta Lua Roca.

tracking