TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Espectacles

El Ballet Nacional Rus omple dos terços del Prat del Roure

‘El trencanous’ va posar uns quaranta ballarins damunt de l’escenari

El Ballet Nacional Rus omple dos terços del Prat del RoureXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és fàcil programar esdeveniments al país i obtenir una resposta òptima, reconeix Agustí Pifarré des d’Studio Eventia, l’empresa organitzadora de l’espectacle que anit va tenir com a escenari el Prat del Roure escaldenc. Amb la gran oferta d’espectacles –que es fa particularment intensa aquestes dates–, però, Pifarré es va mostrar satisfet amb l’acollida del que va ser el debut en un escenari andorrà d’una companyia històrica com ho és el Ballet Nacional Rus, que va aconseguir omplir pràcticament els dos terços de l’aforament (unes set-centes persones).

Obra emblemàtica

La companyia va escenificar El Trencanous, una de les obres emblemàtiques de Piotr Ilitx Txaikòvski. L’espectacle va posar damunt de l’escenari al voltant de quaranta ballarins, en un muntatge signat per Sergei Radchenko, coreògraf i prestigiós ballarí solista.

La companyia, van destacar els responsables ja en el moment de la presentació de l’espectacle, roda arreu del món de manera estable i al llarg de l’any, amb una proposta que ja està perfectament preparada per adaptar-se a les necessitats de cada escenari. En el cas del Prat del Roure van adaptar l’escenografia però en canvi les seves dimensions s’adapten perfectament als espectacles de ballet clàssic gràcies als sis metres d’alçada i que permeten als ballarins realitzar els salts i piruetes de la coreografia.

tracking