x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Valors a l'escalf de la música

Cent vint-i-dos joves del país treballen aquests dies colze a colze com a amfitrions del que serà el cinquè Canòlich Music Festival, divendres i dissabte a Sant Julià de Lòria, una trobada al voltant de la música cristiana i, sobretot, els valors.
és que consolidat –diu el mossèn lauredià, mossèn Pepe Chisvert– està el festival, que enguany tornarà a atreure uns 1.500 adolescents i joves vinguts de Catalunya i València, però també de Madrid i que seran acollits pels joves andorrans. Una manera de complir el que és el principal objectiu de la trobada, recorda el mossèn lauredià: “el Canòlich és una excusa per formar líders, per crear un col·lectiu que creixi amb valors” perquè la trobada, defensa, “té abans que res una dimensió educativa”.
Cosa que no treu que la música cristiana sigui l’atractiu principal. Enguany amb un punt fort en el
  • #1 Neus
    (22/11/17 08:28)

    El Sr. Rector defineix el Canòlich Music com: “ una excusa per formar líders". La directora del Sant Ermengol, en la seva primera declaració, subratllava com a gran valor del col·legi la creació de líders. Quin Full Dominical m'he perdut? Jo pensava que els valors que s'inculquen en la joventut que s'acosta a l'església catòlica són la germanor, comunitat, solidaritat... Em quedo, tanmateix, força tranquil al llegir que ningú es quedarà sense un bona llesca de pa i el corresponent generós tall de botifarra. Que sigui un èxit!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts