Activitats

Els drets dels infants, a les biblioteques d'Encamp

Els drets dels infants, a les biblioteques d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les biblioteques comunals d’Encamp realitzaran diverses activitats a partir de la setmana vinent per celebrar el Dia universal dels drets dels infants. La primera activitat s’allargarà de dilluns a dimecres amb un taller que consistirà a confeccionar un mural on es recolliran diferents drets dels infants. La biblioteca ubicada al Pas de la Casa repetirà aquesta mateixa activitat dijous i divendres. L’acte principal, que es durà a terme dilluns 20 de novembre, a la biblioteca d’Encamp, consistirà en la lectura d’alguns dels 54 articles que van ser aprovats a la Convenció dels drets dels infants.

L’objectiu és posar en coneixement dels més joves quins són els seus drets universals. S’hi sumaran els alumnes de l’escola an-dor­rana de segona ensenyança d’Encamp i està prevista la col·laboració de la presidenta del Comitè de l’Unicef d’Andorra, Marta Alberch.

Aquesta activitat també es farà al Pas de la Casa i estarà precedida de l’escriptura, en una targeta, i per part dels alumnes que hi prenguin part (hi poden participar els joves que tinguin entre 12 i 15 anys), d’una paraula, d’una frase o bé d’una breu reflexió relacionada amb qualsevol dels 54 articles que hauran estat llegits prèviament.

Aquestes targetes quedaran exposades a l’arbre simbòlic dels Drets dels infants, que acompa-nyarà el mural que s’haurà realitzat al taller durant aquesta setmana que començarà.

tracking