TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

cinema

'18 comidas' i 'Loreak' clouen el cicle de cine espanyol

'18 comidas' i 'Loreak' clouen el cicle de cine espanyol'Loreak'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos films posaran el punt final aquesta setmana a les setenes Jornades de cine espanyol que organitza l’ambaixada: 18 comidas, de Jorge Coira, i el basc Loreak, signat per Jon Garaño i José María Goenaga, que es projectaran demà i dijous, respectivament. Com en la resta del cicle, els films tindran lloc a les vuit del vespre, i amb entrada gratuïta, als cines d’Illa Carlemany.

18 comidas explica sis històries que esdevenen al llarg d’un únic dia, una pel·lícula de format poc convencional (va ser rodada amb guió però deixant els diàlegs oberts a la improvisació) que viatja a través dels divuit àpats del títol per fer a l’espectador partícip d’alguns dels moments que poden canviar una vida.

La darrera pel·lícula del cicle serà Loreak, film que narra la història d’Ane, que veu la seva vida capgirada totalment després de rebre un ram de flors a casa seva. També les vides de Lourdes i Tere es veuen afectades per unes misterioses flors que un desconegut diposita cada setmana. Un ram en memòria de persones que van ser importants per a ell. L’aparició de les flors farà ressorgir en les dones sentiments que semblaven oblidats.

Les jornades van començar amb Chico & Rita, que va portar al país la presència del director Fernando Trueba.

tracking