art

Les 'Aigües de tardor' d'Ilcio Arvellos brollen a Caldea

Les 'Aigües de tardor' d'Ilcio Arvellos brollen a CaldeaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Són els seus camins, els trajectes, els paisatges vistos, trepitjats i viscuts per l’artista. Així va presentar el brasiler Ilcio Arvellos Lopes la selecció d’obres que exhibeix a les instal·lacions de Caldea sota el títol genèric Aigües de tardor. La mostra està comissariada des de la galeria Art Areté, com en anteriors ocasions, en una col·laboració que s’ha consolidat els últims mesos.

Aigües de tardor està formada per divuit obres realitzades amb una tècnica pròpia de l’artista brasiler, que capta amb el seu telèfon mòbil fotografies de diversos moments i espais; després, treballant les imatges en capes mitjançant una aplicació, converteix la fotografia en pintura.

Arvellos Lopes és un dels fundadors del grup Dez ao Cubo, amb obres que formen part de museus, galeries i col·leccions privades de països com França i els Estats Units, Suïssa o els Països Baixos. L’any passat va participar en la residència artística al Château de Monthelon, a Mont-real, amb el grup Métropole Nomade, grup d’artistes amb seu a París.

tracking