Espectacles

'La batalla' portarà el dolor de l'emigració a l'auditori Claror

La companyia Burka, propera protagonista de la Temporada de Teatre

'La batalla' portarà el dolor de l'emigració a l'auditori Claror

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La batalla és la reconstrucció de la història –imaginària, però amb arrels en la realitat– d’una dona que creix a Amèrica i que als anys cinquanta ha de fer el camí invers al corrent migratori dels seus temps, tornant a les Canàries de la postguerra. Aquest és l’eix argumental de la propera obra que passarà per la 51a edició de la Temporada de Teatre: dimarts vinent, a les 21.30 hores a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Coorganitzada amb l’ambaixada d’Espa-nya, que la inclou a la pro­gramació de l’Otoño Cultural.

La companyia Burka Teatro, dirigida per Aranza Coello, posarà en escena aquesta obra que es mou entre el teatre, la dansa i la poesia i que va ser guardonada amb el premi especial José María Rodero en el XVIII Certamen Nacional para Directoras de Escena Ciudad de Torrejón, el 2015, entre altres premis que van reconèixer el muntatge.

L’obra posa damunt de l’escenari la pròpia Coello, directora també de l’espectacle, acompa-nyada per Pilar Duque i Irene Maquieira.

tracking