cine

De 'Chico y Rita' a 'Loreak', les vuitenes jornades de cinema espanyol ofereixen sis cintes

De 'Chico y Rita' a 'Loreak', les vuitenes jornades de cinema espanyol ofereixen sis cintes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula d’animació fruit de la col·laboració entre el dissenyador Javier Mariscal i Fernando Trueba Chico y Rita obrirà dimarts les vuitenes Jornades de cine espanyol que organitza l’ambaixada, en col·laboració amb els cinemes Illa Carlemany –on es projectaran, amb entrada gratuïta, els sis films programats–, Andbank i ArtHotel. La jornada inaugural comptarà amb la presència de Trueba en un cicle que sol convidar algun dels realitzadors programats. L’any passat hi va passar Juanma Bajo Ulloa.

El cicle s’allargarà fins al novembre, en sessions a les vuit del vespre.

La segona jornada del cicle, la del 17, es podran veure dues projeccions. En la matinal, el film d’animació Donkey Xote, amb presència del director, José Pozo, realitzador lleidatà establert a Andorra i que per a aquest film va rebre un Goya. En la sessió de la tarda, a les vuit com la resta, es projectarà Truman, de Cesc Gay.

Aquestes vuitenes jornades seguiran el 26 d’octubre, amb Las ovejas no pierden el tren, d’Álvaro Fernández Armero. El 7 de novembre està previst el film 18 comidas, de Jorge Coira, i el dia 9 completarà la programació el film Loreak, de José María Goenaga.

tracking