x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Idees, arròs i un llibre viatger

Albert Daina va muntar fa vint anys una empresa a Andorra –neteja– que s’ha convertit en origen d’una xarxa de franquícies. L’experiència l’ha plasmat en un llibre, ‘¿Por qué a unos les sale mejor la paella que a otros?’, i l’ha enviat a recórrer món.
Daina va trobar un dia la fórmula per elaborar un lleixiu que no fa olor de lleixiu. Es va fregar les mans: es faria d’or. Doncs ni de bon tros, ningú no el volia i les senyores de la neteja, molt menys. Per què? Doncs perquè com que no deixava cap rastre odorífer tampoc no es notava que allà algú havia estat treballant. És un dels casos personals, un fracàs “colossal”, que explica al llibre, un volum que intenta, en un llenguatge directe i entenedor, explicar per què algunes idees empresarials tenen èxit i d’altres no. És a dir, per
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts