Música

Carrasco, com un huracà

Unes 1.880 persones van omplir, com estava previst, el Poliesportiu d’Andorra per veure en directe el músic andalús

detail.info.publicated
Escaldes-Engordany

Creat:

Actualitzat:

En plena temporada d’huracans, alguns de devastadors, Manuel Carrasco va arribar a Andorra enmig de la gira Bailar el viento i va fer enlairar les emocions de les 1.880 persones que, entregadíssimes des del primer minut, van omplir anit el Poliesportiu d’Andorra. “Bona nit, Andorra! Qué alegría estar aquí por fin. Esta semana sólo ha servido para tener más ganas de venir y cantar aquí. Gracias por la paciencia”, saludava les grades, que l’havien rebut amb crits i aplaudiments que eixordaven el recinte. Unes dues-centes entrades de les venudes per a la data inicialment prevista, el dia 6 passat, es van retornar per l’ajornament provocat per l’afonia del cantant. De seguida es van tornar a vendre i l’aforament va quedar novament ple, van explicar fonts del comú d’Andorra la Vella, organitzador de l’esdeveniment.

Carrasco es va presentar com a protagonista d’un espectacle reforçat amb desplegament de projeccions audiovisuals i molts efectes lumínics a l’enorme escenari plantat al pavelló. Puntual, a les deu de la nit, hora triada pel cantant i que trenca, per cert, amb la tendència dels últims temps d’avançar l’inici dels concerts. Va atacar amb Tambores de guerra i ja el públic va saltar com un ressort dels seients –conselleres del comú incloses, amb la cònsol més continguda a la cadira, això sí– per ballar i corejar el tema. Poc després, emoció entre el públic amb un dels hits de la carrera del cantant, Y ahora, rebut per ovacions. Un concert que va assolir ja des dels primers compassos el punt àlgid i que, és clar, sols podia anar a més.

Carrasco és un dels productes musicals sortits del concurs de talents televisius Operación Triunfo, en el seu cas de la segona edició emesa per Televisió Espanyola. Amb prou feina un adolescent aleshores, li va servir com a trampolí per a una carrera en la indústria musical que dura ja quinze anys i durant la qual ha aconseguit vendre més d’un milió de discos.

EL SO DE RICHARD CLAYDERMAN, AL PRAT DEL ROURE EL 27 D'OCTUBRE

Richard Clayderman, pianista francès que a la dècada dels setanta es va fer molt popular arreu del món amb Ballade pour Adeline, tocarà el 27 d’octubre vinent al Prat del Roure escaldenc. El concert està organitzat per l’empresa Gatzara Espectacles que amb aquest esdeveniment vol celebrar el vintè aniversari.

De Ballade pour Adelline, escrita per Paul de Senneville per a la seva filla, va vendre 22 milions de còpies. Va ser el tema que va catapultar una carrera musical que continua fins a l’actualitat, amb més de 1.500 peces musicals, entre les quals versions com ara Yesterday, The Sound of Silence o Strangers in the Night.

Carrasco, com un huracà

tracking