espectacles

Més de 20.000 espectadors als cicles de música escaldencs

Més de 20.000 espectadors als cicles de música escaldencsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 28 concerts a l’aire lliure programats durant aquest estiu pel comú d’Escaldes-Engordany a la plaça Coprínceps, en els tres cicles que s’han desenvolupat al llarg dels mesos de juliol i agost, han sumat un total de 20.320 espectadors, una xifra que és 2.580 persones superior a la de l’estiu anterior. De les tres programacions, és la proposta de les tardes d’agost, Músiques del món, la que ha comptat amb un major nombre d’espectadors (també és cert que la quantitat de concerts és més elevada): amb prop de 10.500, segons les dades oferides des del comú.

Pel que fa a la Setmana del jazz, que s’ha celebrat del 10 al 15 de juliol i coincidint amb el retorn del Festival Andorra Jazz Escaldes-Engordany, la programació va captar l’atenció de 4.000 espectadors, xifra similar a la de l’any anterior. D’entre els sis concerts de jazz oferts, el públic va valorar especialment la participació d’una Big Band.

El tercer cicle, les Nits del món, que va oferir viatges sonors i gustatiu a Lisboa, Kingston, Rio de Janeiro, l’Amèrica dels anys cinquanta i, la més aplaudida, la Nit del silenci, va aplegar prop de 6.000 persones, 500 més que les edicions passades.

El comú valora molt positivament aquestes xifres d’assistència –facilitades també pel bon temps–, que asseguren la continuïtat de les propostes.

tracking