Espectacles

La festa major escaldenca aposta pel gènere de revista la nit de diumenge

Sis orquestres completen el cartell musical, que encapçalen els ja anunciats Txarango

La festa major escaldenca aposta pel gènere de revista la nit de diumenge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Txarango a banda, que protagonitzarà el concert estrella de l’edició, com ja havia avançat el Diari, el cartell musical de la festa es fa fort en l’apartat dedicat a les orquestres: sis formacions que actuaran tant en els balls sota cobert, a l’interior del Prat del Roure, com a l’aire lliure, al pàrquing del carrer dels Veedors. La Unió Pro-Turisme ha destinat prop de 105.000 del pressupost a l’organització de la setmana festiva, que tornarà a comptar amb la presència dels foodtrucks.

La festa arrencarà dissabte 22, amb una nit jove a partir de les dotze: discomòbil Festa Flor Les Party amb els discjòqueis Adrià Ortega i Enric Font. I diumenge 23 (el comú havia demanat una nit que acabés d’hora) s’estrena l’espectacle de revista que portarà com és de rigor en el gènere números d’humor, dansa (amb el ballet Glamour, que ja ha actuat per aquestes contrades) i un faquir, a banda de l’il·lusionisme del mag Fèlix Brunet. Una proposta gratuïta al pàrquing dels Veedors, de deu a dotze de la nit.

La nit de dilluns 24 estarà protagonitzada per les orquestres Saturno (en horari de tarda, al Prat del Roure) i Cimarron i La Fiesta Orquesta a partir de les deu de la nit, a l’exterior.

Pel que fa a dimarts, la tarda estarà protagonitzada per l’orquestra Montgrins (Prat del Roure) i la nit, per Centauro La Grupestra i el grup de versions Los 80 Principales. Dimecres torna un any més l’orquestra Maravella, repeteix Centauro i, després dels focs artificials, a la mitjanit començarà el concert estrella de la festa, amb Txarango, també a Veedors.

tracking