TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

programació

Morell i l'orgue de la parròquia centraran l'estiu massanenc

Les Nits sense paraules portaran un clown de referència, Leandre

Morell i l'orgue de la parròquia centraran l'estiu massanenc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escriptor Antoni Morell donarà nom a la biblioteca comunal massanenca, una forma d’agrair-li la cessió de la seva extensa biblioteca (uns 15.000 documents, incloent-hi originals de les pròpies obres). El nomenament es formalitzarà en un acte que se celebrarà el diumenge 9 de juliol, a la una de la tarda, a la plaça del Quart, situada just al costat de la biblioteca. Serà un dels protagonistes de l’estiu cultural massanenc, amb l’orgue de Sant Iscle i Santa Victòria: la programació per als pròxims mesos inclourà l’inici de la celebració del desè aniversari de l’instrument, amb un concert de Susanna Garcia Lastra la nit del 23 d’agost. Tot i que el gruix de la celebració queda per al festival de tardor que organitza l’Associació Amics dels Orgues.

Una de les propostes destacades per la consellera de Cultura massanenca, Jael Pozo, és la Nit sense paraules del 10 d’agost: serà el torn d’un dels clowns de referència, Leandre, amb l’espectacle d’humor poètic Rien à dire. “Va venir fa una dècada i ara ja fa sis anys que el perseguim per tornar a tenir-lo”, va explicar Pozo. L’espectacle, gratuït com és habitual, serà a la plaça del Quart, un racó del poble que el comú està interessat a promocionar.

Abans, el 20 de juliol, hi haurà l’actuació de la ballarina Emma Riba, massanenca, que oferirà un muntatge de dansa contemporània, Transició, produït per l’Escena Nacional d’Andorra.

En el marc dels capvespres musicals, amb grups de petits format, actuaran Think Twice, amb Istar Ruíz al capdavant; Vibrand en clau de sol, i la nova formació d’Albert Ginestà, amb David Amat, Embossa’t: soul, jazz, pop i bossa nova.

Les propostes infantils completen el cartell, amb tres propostes.

tracking