Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Música

David Six tanca la temporada 2017 de l'Auditori Nacional d'Andorra

El pianista austríac representarà les seves obres més recents, així com alguna improvisació i una peça titulada 'Andorra'
El pianista David Six en un dels seus concerts.

David Six tanca la Temporada 2017 de l'Auditori Nacional d'Andorra

El pianista David Six en un dels seus concerts.

SFG
Actualitzada 21/06/2017 a les 18:44
L'Auditori Nacional d'Andorra acaba la temporada d'enguany amb un concert de l'austríac David Six. El pianista, compositor i instrumentista acaba d'actuar al Festival Internacional de Música Avançada Sónar de Barcelona i demà oferirà aquest concert que anirà seguit d'un brindis de tancament de temporada. El Foro Cultural d'Àustria ha col·laborat en l'organització del concert.

David Six representarà les seves obres de piano més recents així com alguna improvisació i una peça titulada 'Andorra' (op. 72) en honor al concert. L'artista, conegut principalment com a solista i líder de diferents grups, forma part del col·lectiu d'improvisació Radikalinsky i el conjunt contemporani Stargaze. A més, gravacions i pel·lícules inclouen la seva música i ha estat escollit per representar la música austríaca en el programa New Austrian Sound of Music pel període 2016-2017.

L'estil del pianista es caracteritza per ser peculiar, i d'una llibertat especial per interpretar les obres clàssiques. Té molta tendència a la improvisació, i alterna en els seus concerts els diversos gèneres del jazz contemporani i de la música clàssica.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts