Fotografia

Antoni Callejas i Tony Lara, premis L'Andorra dels paisatges

Un total de 219 fotos van competir en l’edició d’enguany, la cinquena

Antoni Callejas i Tony Lara, premis L'Andorra dels paisatgesTONY LARA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoni Callejas Garcia, amb una imatge nocturna del pic de Carroi nevat titulada Nit als Cortals, i Tony Lara, amb Zig-zag, imatge que plasma tota la plasticitat de l’esquí, són els guanyadors de la cinquena edició del concurs de fotografia digital L’Andorra dels paisatges, convocat pel Centre Andorra Sostenible i MoraBanc. El concurs va registrar en aquesta ocasió una participació de 48 participants que hi van presentar 219 fotografies.

A banda d’aquests guardons finals, en la categoria d’imatges preses amb càmera digital, el concurs ja va premiar quatre guanyadors de la categoria Instagram (un per cada mes que va durar el concurs): José Manuel Zamora, Toni Callejas, Maite Navarro i Dani Marín. Aquesta categoria, que es va posar en marxa el 2013, coincidint amb la segona edició, ja compta amb 3.259 fotografies publicades. La participació global en les cinc edicions ha estat de 449 concursants.

Enguany Callejas ha aconseguit el primer premi amb una imatge nocturna que retrata el Funicamp, el pic de Carroi nevat, les antenes del llac d’Engolasters i els llums nocturns d’Encamp, amb un efecte de les llums d’un cotxe circulant i aconseguit gràcies a una llarga exposició.

Pel que fa a la imatge que ha rebut el premi especial, la signada per Lara, en ella l’autor va voler captar la plasticitat del trajecte dels corredors en una prova d’esquí de muntanya, amb un efecte final molt espectacular, similar a una sèrie repetida.

En tots els casos els premis no són en metàl·lic, sinó que consisteixen en regals com un iPad i un forfet d’esquí, respectivament. En els casos dels premis mensuals, els guardonats van poder triar entre un sopar o entrades per veure el bàsquet.

tracking