Escenaris

L'humor i el xou de Michel Leeb, a la capital

L’actor, músic i humorista francès omple mig Centre de Congressos

L'humor i el xou de Michel Leeb, a la capitalXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quaranta anys sobre l’escenari donen per a molt i això, molt, és el que Michel Leeb va oferir anit des de l’escenari del Centre de Congressos de la capital, on va desplegar tot el savoir faire que ha acumulat en una trajectòria tan densa i llarga. No va fer el ple: el públic només va omplir aproximadament mitja entrada, que no deixen de ser unes 500 persones al recinte amb més aforament del país i complicat d’omplir.

Números a banda, però, el xouman francès va entusiasmar aquells que el coneixien i els que hi van entrar en contacte per primer cop. Leeb va desplegar alguns dels esquetxos més populars de la carrera i va desplegar totes les seves arts per fer riure el públic i aconseguir que les aproximadament dues hores que dura l’espectacle passessin com un cop de vent. Justament com l’artista va explicar, en entrevista al Diari, que li han passat aquests anys damunt de l’escena.

Leeb va protagonitzar un dels plats forts de la Saison Culturelle francesa. La propera cita, amb els actes de la festa de la música, el dia 21 vinent.

L'humor i el xou de Michel Leeb, a la capital

tracking