art

Més de 3.000 visitants han passat per la mostra dedicada al surrealisme empordanès

Més de 3.000 visitants han passat per la mostra dedicada al surrealisme empordanès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exposició Surrealisme a Catalunya. Els artistes de l’Empordà i Salvador Dalí ha rebut més de 3.000 visitants durant els tres mesos que ha estat exposada al Museu del Tabac. L’exposició es va inaugurar el 2 de març i va tancar divendres passat.

Un 20,2% dels visitants han estat escolars, escoles d’art i estudiants universitaris, segons les dades facilitades per l’equipament lauredià, satisfet també per l’assistència a les dues visites guiades ofertes, que van fer el ple, amb 56 participants.

La mostra va ser comissariada per Alícia Viñas, llicenciada en Belles Arts i antiga directora del Museu de l’Empordà (1974-1997), presentada i coproduïda amb l’State Hermitage Museum de Sant Petersburg, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Recollia obres de Salvador Dalí, Joan Massanet, Àngel Planells, Ángeles Santos, Esteve Francés, Jaume Figueras, Evarist Vallés, Jaume Turró i Antoni Pitxot.

També tanca les seves portes l’exposició Vides inacabades, amb obres de l’artista Samantha Bosque, que ha rebut 2.252 visitants. L’exposició es va inaugurar el 5 d’abril i va tancar divendres passat.

tracking