espectacles

Bisbal, fi de festa major a la capital

El cantant espanyol actuarà el 7 d’agost a l’envelat muntat per acollir el Cirque du Soleil

Bisbal, fi de festa major a la capitalARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Bisbal protagonitzarà el concert de tancament de la festa major d’Andorra la Vella el 7 d’agost, aprofitant les instal·lacions muntades per acollir l’espectacle d’aquest estiu del Cirque du Soleil. És el que va explicar la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, en una entrevista a Andorra Televisió. El contracte amb el cantant espanyol encara no estaria tancat, sinó pendent dels últims detalls, però la data ja està reservada amb els representants de l’artista i Marsol preveu que quedi signat en pocs dies.

Entre els aspectes encara per decidir hi hauria el catxet final i el preu de les entrades, perquè previsiblement serà un concert de pagament. Tot i que, va puntualitzar, “a preus populars”. Que sigui un espectacle de pagament és una condició que marquen alguns artistes, va apuntar Marsol a l’entrevista televisada.

A banda de Bisbal, un altre dels rostres populars del món de l’espectacle que es podran veure a Andorra serà Manuel Carrasco. En aquest cas, el concert serà al setembre, sense més precisió en la data, més enllà de què serà pels volts de Meritxell. Una coincidència en l’estil musical i els orígens dels dos cantants: si Bisbal és un producte sortit de la primera edició del programa televisiu Operación Triunfo, Carrasco es va fer popular arran de la segona temporada de l’espai de Televisió Espanyola, que va catapultar als escenaris joves intèrprets, sempre dins d’un format de música molt comercial però que van conquerir àmplies audiències.

També en el cas dels dos cantants serà un retorn als escenaris andorrans. Bisbal va protagonitzar un dels concerts del festival escaldenc Colors de Música el 2007, mentre que Carrasco va ser convidat per una radiofórmula. També a Escaldes, en el seu cas el 2012.

La cònsol d’Andorra la Vella va explicar que apostaran per aquest tipus d’espectacles d’audiències massives. En aquest sentit, va esmentar noms que van estar estudiant en algun moment, de Shakira a Justin Bieber o la nord-americana Ariadna Grande (qui actuava en el recinte del Manchester Arena on hi va haver l’atemptat de dilluns passat).

“És el tipus d’artista que estem buscant”, va dir, tot i que “aquests artistes tenen demandes específiques, volen actuar en grans estadis”, fet que també condiciona el catxet. A Andorra, la cònsol de la capital va recordar que el lloc preparat per allotjar un concert d’aquestes característiques seria l’Estadi Comunal o, com en el cas de Bisbal, poder aprofitar la vela del Cirque du Soleil, amb capacitat per a unes 5.000 persones.

Un altre dels condicionants és que les seves gires coincideixin amb els interessos del comú en quant a dates.

Woody Allen

En una altra línia, però també buscant el protagonisme d’un nom emblemàtic, Marsol va reconèixer l’interès per portar Woody Allen (en aquest cas per actuar al Centre de Congressos). “Estava quasi tancat, però al final no va poder ser per un tema de transport”: no volia viatjar per car­retera ni en helicòpter.

tracking