ART

Més de 500 persones ja han visitat el pavelló d'Andorra a la Biennal de Venècia

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha destacat el caràcter "monumental" i la carrega emocional de la proposta andorrana en aquesta mostra d’art internacional

Més de 500 persones ja han visitat el pavelló d'Andorra a la Biennal de VenèciaMinisteri de Cultura / Àlex Tena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha inaugurat oficialment avui el seu pavelló a la 57a Biennal de Venècia 2017 amb la instal·lació artística sota el títol 'Murmuri' de l’artista Eve Ariza. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha destacat el caràcter "monumental" i la carrega emocional de la proposta andorrana en aquesta mostra d’art internacional. Més de 500 persones ja han visitat el pavelló d’Andorra des d'aquest dimecres al migdia.

En el seu discurs inaugural, Gelabert ha afirmat que la presència d’Andorra a la Biennal de Venècia és la culminació de mesos d’intens treball de l’artista Eve Ariza, que ha elaborat minuciosament les prop de 10.000 peces que componen aquesta instal·lació. "Un projecte que ens convida, a partir de materials orgànics, a reflexionar des de la serenor i la tranquil·litat", ha afirmat la ministra. La titular de Cultura ha destacat l’oportunitat que representa per als artistes andorrans aquesta mostra internacional. La ministra també ha volgut destacar "l’energia, l’entusiasme i la perseverança" de l’equip del projecte de la Biennal, liderat pels comissaris Míriam Ambatlle i Javier Balmaseda.

Per la seva part, l’artista Eve Ariza s’ha mostrat satisfeta amb l’evolució de l’obra i la seva culminació en la instal·lació exposada al pavelló. Durant la seva intervenció, la comissària de l’exposició, Míriam Ambatlle, ha ressaltat la força comunicativa de l’obra i el missatge humanista que ha perseguit l’artista durant tota la seva trajectòria. L'obra romandrà exposada al Palazzo Ca' Cappello Memmo, el pavelló d'Andorra a la 57a Biennal de Venècia, ubicat a les dependències de l'Institut de Santa Maria Della Pietà, fins al final del mes de novembre.

tracking