audiovisual

Sbaraglia, de rodatge als voltants de l'hospital

L’equip va treballar ahir pels voltants de l’hospital de Meritxell

Sbaraglia, de rodatge als voltants de l'hospitalXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El muntatge que un rodatge comporta atreu l’atenció allà per on passa, sens dubte. Ahir van ser els transeünts i usuaris de l’hospital de Meritxell els que es van veure sorpresos pel treball de l’equip de la sèrie Fèlix (una producció de Movistar), pels voltants del centre sanitari escaldenc. A la plaça annexa a l’hospital es va poder veure treballant l’actor protagonista, l’argentí Leonardo Sbaraglia, dirigit per Cesc Gay.

L’equip, que entra en les últimes setmanes de rodatge, ja havia fet servir escenaris escaldencs, pels voltants del Prat del Roure, per exemple. Avui estava previst que es desplacés a la Massana, on ocuparà indrets molt cèntrics, a l’edifici de la Closeta. També per la Massana, a l’entorn del telecabina i la plaça de l’església, havia treballat en setmanes anteriors.

La producció incorpora una vintena de professionals andor­rans en els diferents equips, des de direcció fins a producció. També va contractar un bon nombre d’extres. La sèrie es mou entre la comèdia romàntica i el thriller i s’estrenarà el 2018.

Sbaraglia, de rodatge als voltants de l'hospital

tracking