Reportatge

Rodatge a Encamp

De parròquia en parròquia, el rodatge dels exteriors de la sèrie ‘Fèlix’, dirigida per Cesc Gay i interpretada per l’argentí Leonardo Sbaraglia, es mou per escenaris del Principat.

Rodatge a EncampANTONIO GONZÁLEZ CABELLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Això del cine –en aquest cas, la televisió– pot ser espectacular en la pantalla, però absolutament lent i monòton en el temps de rodatge. Ahir, la gravació de Fèlix, sèrie de vuit capítols produïda per Movistar per a la seva plataforma televisiva, es va traslladar a Encamp. Al carrer de les Riberaigües, al costat de l’escola andorrana de secundària, que el servei de circulació va tallar al trànsit durant unes hores. Però els (no gaire) curiosos que hi van ensopegar tampoc és que tinguessin l’oportunitat de veure escenes trepidants. Més aviat la incansable repetició d’unes quantes preses d’imatge.

El rodatge de la sèrie ha passat les últimes setmanes per diferents llocs. A Escaldes van utilitzar el Prat del Roure, entre altres escenaris. I a la Massana també van filmar en diferents indrets: al centre del poble, a la plaça de l’església i al carrer Major, al poble d’Escàs, a Arinsal i al telecabina. Tot coordinat amb el comú i sense generar inconvenients als ciutadans. Tampoc, s’ha de dir, una excessiva expectació.

El rodatge es va iniciar a principi de març, amb la previsió que s’allargués durant aproximadament tres mesos. Barcelona i Tolosa són altres dels escenaris on es roda la sèrie, amb l’argentí Sbaraglia –qui ja havia rodat una pel·lícula, Nieve negra, que ara està en cartellera, no fa gaire– i el català Pere Arquillué entre els principals protagonistes.

La sèrie, que té com a data d’estrena el segon semestre del 2018, va ser presentada pel director com un producte que lliga elements de thriller i de comèdia romàntica. Narra les aventures i desventures d’un escriptor sense gaire èxit i, reconvertit en professor de literatura, interpretat per Sbaraglia, que s’enamora d’una fugissera i misteriosa dona rere la qual viatja als Pirineus, on es troba amb els paisatges nevats d’Andorra.

tracking