música

3.000 espectadors als dos festivals d'electrònica, que volen repetir

L’Horizon ha portat uns 1.200 visitants a Arinsal aquesta setmana, que se sumen als 2.000 que l’Hibernation va aplegar al Pas, segons dades de l’organització

3.000 espectadors als dos festivals d'electrònica, que volen repetirHORIZON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aproximadament un miler de visitants van voltar per Arinsal durant la setmana passada, atrets pel festival Horizon, barreja d’electrònica i neu, quantitat que va créixer en un parell de centenars coincidint amb el cap de setmana, segons xifres de l’organització. Una bona resposta, consideren els impulsors. També satisfets van quedar els responsables de l’Hibernation, trobada de característiques similars que el cap de setmana anterior havia portat al voltant de 2.000 espectadors al Pas de la Casa. Semblant satisfacció per a l’organització. En ambdós casos asseguren que amb tota probabilitat hi haurà segona edició, i si tot continua de manera positiva, altres de successives.

Va ser “genialíssim”, afirma Hugo Sauterel, darrere de l’organització de l’Hibernation, “en realitat no ens esperàvem tanta gent”, i això que la neu caiguda el cap de setmana va deixar alguns dels assistents sense poder passar el port. “Però malgrat la neu, o potser precisament per la neu i el vent que feia fora de l’envelat, a dins es va crear un ambient molt particular”, diu, convençut que per diverses raons “hem creat un esdeveniment que la gent esperarà cada any”. Encara que, admet, hauran de polir aspectes organitzatius. “Però l’any vinent esperem més festa, una bona programació musical, i esperem una mica de sol per als esdeveniments de dia.”

Jack Robinson, des de l’Horizon, es mostra també content. “No era tan important reunir moltíssima gent massa ràpidament com crear una plataforma perquè tothom pugui veure” el festival. Gent de Gran Bretanya, però també d’Amsterdam, Tolosa, Barcelona, fins i tot dels Estats Units i Austràlia.

Robinson es mostra satisfet també amb el suport dels negocis locals. Un 90 per cent, puntualitza, cosa que troba “fantàstica”, malgrat les reticències del deu per cent restant. O dels veïns, atemorits pels sorolls: “hem intentat que no portés soroll ni altres inconvenients al poble”.

Tornaran? “Em sento positiu i jo ho vull repetir, però abans hem d’analitzar el resultat.”

tracking