Museus

S'enllesteixen les obres de rehabilitació de la Farga Rossell

Els treballs han tingut un cost aproximat de 25.000 euros i han consistit en la substitució i reparació de diverses estructures i materials oxidats

Fotografia d'arxiu dels exteriors de la Farga Rossell.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha finalitzat les obres de rehabilitació del Centre d'Interpretació de la Farga Rossell, que han tingut un cost aproximat de 25.000 euros i han consistit en la substitució i reparació de diverses estructures i materials oxidats, així com l'arranjament dels tancaments i els espais exteriors. D'aquesta manera, a partir d'aquest dilluns s'ha restablert l'obertura de l'accés normal a les instal·lacions de l'equipament museístic situat a la Massana.

Els treballs, que s'han finalitzat en els terminis previstos, han consistit en la substitució de certes peces sotmeses a un atac corrosiu uniforme de gran superfície i profunditat en el paviment, i els recobriments de les parets de xapa industrial d’acer. Així mateix, s’ha rentat d’òxids tota l’estructura metàl·lica de l’accés principal al recinte com és la plataforma i l’ascensor panoràmic.

També s’han substituït i reparat, respectivament, alguns vidres i ferramenta de moviment, maniobra i tancament de la zona. D’altra banda i en paral·lel, s’ha procedit a l'arranjament de part dels espais exteriors: cobertes inclinades de pissarra a la sala de treball i casa del factor, camins i mobiliari fix de pedra.

tracking