x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rafel Nadal

“Seria radical en l'aplicació de quotes per afavorir les dones”

Rafel Nadal treu al carrer ‘La senyora Stendhal’, que gira al voltant de les dones de postguerra, les que van agafar les regnes després de la desfeta
Amb La maledicció dels Palmisano, Rafel Nadal (Girona, 1954) va aconseguir la fita de ser traduït a quinze llengües. I La senyora Stendhal, l’última novel·la, s’ha enfilat ràpidament als més venuts. Ahir la va presentar a la biblioteca comunal d’Escaldes-Engordany, en un acte organitzat pel Centre de la Cultura Catalana.

Qui és la senyora Stendhal?
El prototip de totes les dones que hi havia a la postguerra a Catalunya, que es van carregar la família a l’esquena perquè els homes estaven derrotats, morts o presoners, i absolutament desmoralitzats. Elles van tenir el valor d’aixecar-se i treballar al camp, treballar a la fàbrica:
  • #3 Porta
    (12/03/17 16:47)

    El masclisme, el feminisme, la igualtat, la llibertat de la dona i altres bajanades obeeixen a la mateixa màxima, divideix i vencerás.Mentre la divisió estigui servida entre el populatxo, estarem tan distrets odiant-nos els uns als altres, que el poder establert no correrà cap perill.

    Respondre
  • #2 karlitos
    (11/03/17 00:41)

    Islandia prohíbe por ley que las mujeres cobren menos que los hombres......tot un exemple de democracia i igualtat.Uffff estem a 50 ans vista.....

    Respondre
  • #1 discriminació positiva?
    (10/03/17 14:25)

    Això, ara que es torni a passer a la discriminació positiva a favor de la dona. Com quan no feien el servei militar. Bé, llavors sí que estan en silenci aprofitat.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts