dansa

'Rock the Ballet' arriba per primer cop a Andorra

L'espectacle combina la dansa clàssica amb els ritmes d’artistes com Lenny Kravitz, Beyonce o Michael Jackson

'Rock the Ballet' arriba per primer cop a AndorraComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacle 'Rock the Ballet', de la companyia Bad Boys of Dance, es podrà veure demà a les 20 hores al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, en la segona proposta de la Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc.

Creat i dirigit per Rasta Thomas, 'Rock the Ballet' és un espectacle de dansa amb els temes de rock que han marcat època al segle XX i que segueixen sent de rigorosa actualitat interpretats per un dels grups de ballet més prestigiosos dels EUA. Amb la coreografia d’Adrienne Caterna, aquest espectacle gira per tot el món i combina la dansa clàssica amb els ritmes d’artistes com Lenny Kravitz, Beyonce o Michael Jackson.

Sobre l’escenari, sis ballarins i una ballarina fusionen la disciplina del ballet clàssic amb les notes de les cançons més populars dels darrers anys. Rasta Thomas va crear Bad Boys of Dance l’any 2007. Selecciona els ballarins en concursos, espectacles de Broadway i en el món del ballet clàssic. 'Rock the Ballet' també inclou en les seves coreografies elements del jazz, el hip hop, el tap o la gimnàstica. Aquest espectacle és el segon dins del cartell de la Temporada.

tracking