x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Calvente i el peruà Zeballos inauguren Art Centre Agüí

Actualitzada 19/02/2017 a les 07:08
Àngel Calvente, un dels artistes amb una trajectòria més extensa del país, i el peruà Juan Carlos Zeballos protagonitzen el debut de la galeria Art Centre Agüí, que acaba d’inaugurar instal·lacions i primera exposició –de títol genèric, Over-Nait Sensation– en un acte que començarà a les set de la tarda. La sala es presenta com un espai d’art contemporani que concilia les tendències dels artistes nacionals i internacionals. La idea de partida, afirmen, fomentar la promoció i exposició dels creadors del país. La sala es complementarà amb les activitats formatives del Creative Studio.
Calvente, nascut a Jaén però establert a Andorra des de fa més de tres dècades, va ser convidat pel galerista Francisco Her­reros per protagonitzar aquesta mostra inaugural. Una exposició per a la qual presenta els primers treballs de la nova sèrie en què ha començat a treballar: Secrets. Les peces segueixen aprofundint en la temàtica habitual en l’escultor, que sempre se centra en la condició humana. De la nova sèrie se’n veuran tres obres encara inèdites. “Vull fer-hi una crítica constructiva de la condició humana”, explica l’autor, i per això “faig servir la llavor i la terra, amb una primera peça on la figura humana no té cap, per expressar que sovint no pensem a fer el bé i creem problemes com el dels transgènics”. En una segona figura hi ha el missatge positiu, amb la llavor germinada. Les resines són els principals materials del conjunt, juntament amb algun bronze: el que fa servir a Connexió asimètrica, una continuació de la sèrie anterior, Comunic-Art.

Pel que fa a Zeballos, va ser un dels artistes que es van presentar a la més recent edició de l’Art Camp, que patrocina la Unesco. Va cedir un quadre al col·legi Germans Riba d’Ordino.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts