teatre

Carulla presenta a la Seu 'La música de les paraules'

Carulla presenta a la Seu 'La música de les paraules'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montserrat Carulla representa avui a la Seu d’Urgell l’espectacle de música i poesia La música de les paraules. Serà a la sala Sant Domènec, a les set de la tarda. A La música de les paraules, Carulla proposa una lectura dramatitzada per parlar-nos de la seva experiència vital i professional, de la seva retirada dels escenaris i de l’amor que professa al seu país, amb textos propis i altres de diversos autors, com Palau i Fabra, Salvat Papasseit, Pere Calders, Verdaguer, Miguel Hernández o Machado. Tot això amb una subtil selecció musical i acompanyament en directe a violí i piano a càrrec de Neus Soler.

L’espectacle es promociona com una delicatessen. Un espectacle intimista, tendre i divertit alhora, que es proposa arribar al cor de l’espectador, amb l’emoció que una actriu com la Montserrat Carulla pot imprimir a aquests textos.

El recorregut sonor recordarà temes musicals que, d’alguna manera, han marcat la vida de la veterana actriu catalana. Temes clàssics, que van impregnar la joventut i la maduresa de la Montserrat Carulla, com My Way, Toda una vida (que va popularitzar Antonio Machín i que Carulla sentia cantar des del terrat de casa seva), l’Only You de The Platters, o Night and Day, un altre dels grans clàssics de mitjans del segle passat. També hi ha temes amb un profund significat polític, amb breus compassos del Cara al sol, en la part fosca de la memòria o Els Segadors i El emigrante.

tracking