reportatge

Espera mexicana

Juan Diego ('alter ego' artístic del productor Dídac Camúñez) torna a l’escena musical després d’una aturada temporal i presenta el vídeoclip 'Te espero'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Te espero. Juan Diego (alter ego artístic del productor Dídac Camúñez) torna a l’escena musical després d’una aturada temporal –coses de la paternitat– amb el videoclip d’aquest tema, l’últim del disc El ritmo del tiempo, amb què es va revestir de la pell d’un Juan Diego musical que recorda (si més no, de vegades) aquella figura cabdal dels vuitanta que va ser Tino Casal. El videoclip promocional de Te espero es va enregistrar a Mèxic, a la localitat de Cuetzalan, el punt, precisa Camúñez, on va posar els peus Colón en arribar a Mèxic i un lloc triat pel cantant establert a Andorra “per una qüestió energètica, és un lloc on hi ha un focus d’energia brutal”. A banda de ser un territori ben conegut per ell, que el 2001 i abans d’instal·lar-se al Principat s’hi va estar un any com a director –i artista ocasional– d’una coneguda sala de festes que programava música espanyola.

Amb Te espero, remesclat, confia tornar a la palestra musical i reiniciar en breu les presentacions en directe als escenaris del país. Mentre que en el vessant com a productor treballa en el llançament d’una jove de Sant Julià, Naiara, per a qui articula un projecte, barreja de cúmbia i samba, que promet posar un punt de ritme i frescor.

Espera mexicana

tracking