equipaments

La biblioteca pública de Govern posa de nou en marxa el concurs al voltant dels Oscar

La biblioteca pública de Govern posa de nou en marxa el concurs al voltant dels Oscar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de videoteca de la biblioteca pública del Govern d’Andorra posa en marxa una nova edició del concurs dels Oscar, al voltant dels premis de l’Acadèmia de Hollywood. Per participar-hi només cal omplir la butlleta tipus travessa que els interessats a participar-hi trobaran a l’entrada de la biblioteca i en què es pot triar un guanyador entre les pel·lícules que opten a diferents categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor guió adaptat, millor banda sonora i millor curtmetratge de ficció. S’accepta una butlleta per persona lliurada a la biblioteca o rebuda per correu electrònic fins al 25 de febrer.

Rebran premi els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscar, que tindrà lloc el dia 26 de febrer del 2017.

Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls. El concurs és obert a tothom, a partir de 13 anys, residents al Principat d’Andorra, i té per finalitat, entre altres, apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals.

tracking