Espectacles

'La traviata' d'Andorra Lírica posa 80 artistes en escena

'La traviata' d'Andorra Lírica posa 80 artistes en escena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena de cantants solistes, piano en directe, el Cor de Cambra de les Valls d’Andorra i els Petits Cantors sota la direcció de Caterine Métayer i l’Esbart Laurèdia: en total, uns vuitanta artistes aproximadament pujaran a l’escenari per escenificar La traviata, segona producció de la segona temporada Andorra Lírica. El 4 i 5 de març a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria, amb entrades ja a la venda.

Jonaina Salvador, impulsora de l’associació que promou el cicle, i el conseller de Cultura lauredià, Josep Roig, van presentar un espectacle que arriba novament com una suma de talent forà i domèstic: als papers principals s’hi afegiran les veus de tres joves debutants –Maria Soler, Gil Grandjean i Ismael Freitas–, sortits del cor de Métayer i que interpretaran tres dels rols.

Dels artistes de fora que s’han enrolat a la producció, Salvador va destacar el director d’escena, Àlex Aguilera, qui ha treballat en muntatges en alguns dels principals escenaris operístics d’Espanya.

La traviata arriba a escena i Salvador assegura que la temporada s’anirà completant. Però els recursos econòmics són magres i s’hauran de fer ajustaments: s’elimina Così fan tutte de la programació i les properes propostes seran previsiblement en format reduït, o bé operetes amb un elenc reduït o bé recitals, com els que Salvador va fer a les Fontetes, justament amb l’obra de Verdi.

tracking