Equipaments

Carmen Cervera renegocia amb Espanya el seu fons particular

La premsa del país veí xifra el valor del conjunt en uns 750 milions d’euros

Carmen Cervera renegocia amb Espanya el seu fons particularFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carmen Cervera renegocia amb el ministeri de Cultura espanyol l’acord existent per a la ubicació de 429 peces de la seva col·lecció particular, valorades en uns 750 milions d’euros, segons va informar el diari El País. Unes converses que, segons aquest rotatiu, de moment no estan donant fruit per renovar la cessió que permet exhibir el fons al museu Thyssen madrileny. Aquest mateix fons nodrirà l’espai escaldenc que s’inaugurarà el 16 de març.

“Sense comentaris”, va ser l’única resposta del director del Museu Carmen Thyssen Andorra, Guillermo Cervera, en ser preguntat pel Diari sobre aquest assumpte i sobre la possibilitat que, en cas que la baronessa complís d’advertència d’emportar-se els seus quadres de Madrid, alguns poguessin venir a Andorra.

Segons va transcendir, el projecte a Andorra es complementa amb el lloguer d’un espai previsiblement destinat a allotjar teles de reserva per a futures exposicions. La baronessa, durant la recent visita d’obres al museu va assegurar que només seria per a “caixes buides”.

tracking