x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Patxi, creuant el Rubicó

La vida del músic en gira passa per menjar filet i dormir en un cinc estrelles un dia i per ‘agafar prestada’ una mica de llenya el següent per escalfar-se. És el que, al rerefons, explica ‘Alea Jacta Est’, el nou disc de Patxi Leiva. El presentarà dissabte, a l’Fnac.
Ha trigat a arribar aquest segon disc del reusenc establert a Andorra, deu temes que presenta en un àlbum que ha editat “com si fos l’últim disc que faig”, és a dir, posant tota la carn a la graella, tots els recursos al seu abast, entre els quals la gravació a Ten Productions, l’estudi de Toni i Xasqui Ten, dos germans que han treballat per a gent com Shakira, Bisbal i Bustamante o Raimon i que han produït, mesclat i masteritzat Alea Jacta Est. També les guitarres de Marc Quintillà, músic avesat a acompanyar noms de primera fila. De moment,
  • #1 Pensée musicale
    (13/12/16 13:30)

    On aime ou on n´aime pas ! bref ! Je constate que ce musicien "habite" de temps en temps en Andorre mais vit de sa musique surtout grâce à l´Espagne dont il est originaire. En Andorre, il devrait y avoir la possibilité d´enregistrer et de produire un disque sans avoir à toujours aller en Espagne ! Il est IMPOSSIBLE, pour l´instant, de vivre de la musique en Andorre ! pourquoi ? 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts