escenaris

La música de la península del Yucatán sonarà al Comunal

Un quintet de músics iberoamericans tocaran sons clàssics i tradicionals

La música de la península del Yucatán sonarà al Comunal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Comunal serà escenari dijous de la setmana vinent del concert del Quinteto Clásico Yucatán, novament una actuació organitzada des de Mexand, l’Associació de Mexicans a Andorra, i que s’inclou en el programa de la capitalitat cultural iberoamericana, rang que ostenta enguany Andorra la Vella.

El Quinteto Clásico Yucatán actuarà sota la direcció del mestre José Luis Chan Sabido, amb un repertori musical que estarà integrat per obres de compositors clàssics i tradicionals del Yucatán, així com d’una estrena mundial de l’obra El Cel del jove compositor mexicà Omar Rojas. De forma molt simbòlica en aquesta ocasió el Quinteto Clásico Yucatán estarà integrat per dos músics de la península, dos de la Ciutat de Mèxic i un cubà, celebrant la unió dels pobles iberoamericans, segons destaquen els organitzadors.

L’actuació està programada per a les 20.30 hores, a l’esmentat Teatre Comunal, amb entrada gratuïta. L’associació mexicana ja va col·laborar amb el comú en concerts com el de Julieta Venegas.

tracking