Llibert Fortuny, per avivar les ganes de SaxFestXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Havia plogut una mica des de l’última visita de Llibert Fortuny al Principat, l’abril del 2015 i en el marc del SaxFest. Anit el saxofonista català, home amb molta tirada entre el públic del Principat, va protagonitzar un concert a la sala L’Alternativa, i de nou en el marc del festival que impulsa Efrem Roca amb l’Associació de Saxofonistes d’Andorra. Més ben dit, en les sessions pensades per obrir boca durant els mesos que encara falten per a la nova edició.

Fortuny va aplegar un petit grapat dels seus fidels al concert del vespre, un grup que es va distribuir per l’interior i exterior del local de la plaça Guillemó i que va gaudir de la música del versàtil intèrpret.

L’actuació forma part del cartell que s’anirà desgranant en diferents espais per obrir boca de cara a la cinquena edició, la primavera vinent.

Els seguidors que s’ho van perdre, però, encara tenen una segona oportunitat de veure’l i sentir-lo, perquè aquest migdia estarà tocant a la plaça de la Rotonda, una de les actuacions de carrer que formen part de l’Andorra Shopping Festival. I no serà l’única intervenció programada en clau de jazz, perquè al llarg de la jornada estan previstes les actuacions de la Moby Dixie, The Saxo Girl (amb música house i jazz), Aishah Davis Band (jazz i groove) o Saubade Bossa Nova Band. Les propostes es completen amb The Ladies, amb rock dels cinquanta i seixanta; Vibrand, en clau de soul; Stromboli, Lady Scarlett i Vol Captiu. Unes actuacions que es desplegaran pels carrers cèntrics de la parròquia, en alguns casos, amb bandes itinerants.

tracking