TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Lectura

La biblioteca laurediana homenatja Roald Dahl

La biblioteca laurediana homenatja Roald Dahl

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La biblioteca comunal universitària dedica les Bibliovacances de Tots Sants a Roald Dahl, autor gal·lès de qui enguany es commemora el centenari del naixement. De la seva ploma van sortir narracions tan cèlebres com Charlie i la fàbrica de xocolata, portada després al cinema, o el personatge de Matilda, que han estat molt llegides per diverses generacions. La biblioteca laurediana dedica, del tot o parcialment, les tres sessions de contacontes organitzades i un petit racó d’exposició amb els seus llibres, així com les il·lustracions fetes per als llibres.

La proposta començarà dilluns, amb El meravellós món Roaldahlià, una sessió de narracions en veu alta protagonitzada per Bufamots (Roger Coromines). Pel que fa a dimecres, Olga Cercós se centrarà en els personatges esbojarrats de Roal Dahl. I dijous, Assumpta Mercader farà una sessió sobre bruixes i bruixots, no íntegrament dedicada a l’escriptor però per on també desfilaran les seves creacions. Les sessions seran a partir de les cinc de la tarda, per a infants de tres a deu anys. L’assistència és gratuïta però cal realitzar reserva prèvia per no sobrepassar l’aforament d’una activitat que habitualment gaudeix de bastant favor entre el públic infantil.

L’objectiu, va explicar la bibliotecària Beth Gil, responsable de l’equipament lauredià, és donar més ressò al nom d’un autor que, d’altra banda, segueix sent molt llegit per les generacions més joves.

tracking