iniciatives

Convocada la nova edició del concurs Talentejant

Convocada la nova edició del concurs Talentejant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició del concurs Talentejant per promoure la creativitat dels joves del país obre el període d’inscripcions. El concurs, organitzat pel departament de Joventut d’Escaldes-Engordany, s’adreça a joves, companyies i associacions que vulguin presentar les seves obres en diferents disciplines, des d’instrumental o cançó, dansa en qualsevol de les seves modalitats o ­representació escènica, on s’inclouen obres de teatre, monòlegs, mímica, màgia i malabarismes. Les obres, que es poden presentar fins al 10 de novembre, han de tenir una durada d’entre 5 i 10 minuts.

La mostra tindrà lloc el 3 de desembre a la sala Prat del Roure. L’organització espera que el nombre d’inscrits arribi a la vintena, com en l’edició passada.

La mostra és oberta a creacions de joves d’entre 12 i 30 anys, repartits en dues categories, fins als 17 anys i a partir dels 18.

L’associació Carisma, que aporta els premis, considera que Talentejant és una oportunitat per promoure la formació i explorar el talent dels joves del país. Els guanyadors en les diferents categories rebran premis en metàl·lic, de 75 euros per als menors d’edat i de 150 euros per a cada disciplina en el cas dels majors de 18 anys. Una vegada estudiades les propostes per part del jurat, se celebrarà una sessió informativa amb els participants el 18 de novembre. El càsting que servirà per seleccionar les obres se celebrarà el 26 de novembre.

tracking