Setè art

La presència de Bajo Ulloa obre dimarts el Cicle de cine espanyol

El director assistirà a la projecció i col·loqui sobre ‘Alas de mariposa’

La presència de Bajo Ulloa obre dimarts el Cicle de cine espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinemes d’Illa Carlemany seran l’escenari de la setena edició del Cicle de cinema espanyol que organitza l’ambaixada i que ar­rencarà dimarts vinent amb la projecció del film Alas de mariposa, del director Juanma Bajo Ulla, que s’espera que estigui present a la projecció i col·loqui. La sessió, com totes les del cartell amb entrada gratuïta, comença a les vuit del vespre. Sílvia Munt, Fernando Valverde i Karra Elejalde són alguns dels protagonistes d’una pel·lícula que narra un drama familiar.

Serà el punt de partida d’un cartell que continuarà dijous, amb una matinal infantil en què es projectarà Copito de nieve (entre l’equip artístic, per cert, l’andorrana Sylvia Steinbrecht). Per a la setmana següent està prevista la projecció d’El método, de Marcelo Piñeyro, i el dia 9 de novembre arribarà Sin vergüenza, de Joaquín Oristell.

La darrera projecció de les jornades, el 16 de novembre, serà el documental Mare Nostrum, signat per Stefan Haupt i Michelle Brun, que també s’espera que assisteixi a la sessió.

tracking