Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ordino

El Festival Narciso Yepes porta divendres la cantant Bebe

El cap de setmana finalitzarà amb 'Un musical inominable', una paròdia familiar de Harry Potter
Bebe presentarà el seu nou disc 'Cambio de piel'.

Bebe presentarà el seu nou disc 'Cambio de piel'

Bebe presentarà el seu nou disc 'Cambio de piel'.

José Luis Tabueña
Actualitzada 12/10/2016 a les 14:04
La 34a edició del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà porta aquest cap de setmana dues propostes a l'Auditori Nacional d'Andorra. La primera, divendres a les 21 hores, un concert de la cantant Bebe, que presentarà el seu nou disc 'Cambio de Piel'. Les cançons parlen de vivències, moments de la seva vida, sentiments, relacions, amors, desamors i de la seva filla.

“Jo crec que he estat una cantant força propera i íntima en tots els meus discs. Però en aquesta ocasió crec que he fet un disc encara més profund. De fet, he imaginat les primeres presentacions de 'Cambio de piel' en llocs petits, en teatres i llocs així. Els sons d’aquestes cançons necessiten una certa intimitat”, explica l'artista extremenya, que ha compost i ha gravat el seu nou treball amb Carlos Jean, productor dels seus primers dos àlbums: 'Pafuera telarañas' (2004) i 'Y' (2009).

La setmana finalitzarà amb 'Un musical innominable', la proposta familiar que enguany presenta el Festival. La companyia teatral Wizart ha creat aquesta obra, la primera paròdia en català de la saga de novel·les Harry Potter, on deu actors interpreten un total de setze cançons en un musical en el qual fer riure és l’objectiu principal. L’obra està basada en l’argument de les novel·les del jove mag, com 'Harry Potter i la pedra filosofal', 'Harry Potter i el calze de foc', 'Harry Potter i el misteri del príncep' i 'Harry Potter i les relíquies de la mort', tot i que presenta modificacions en la trama. Alguns dels títols de les cançons que formen part del musical són 'Tornar a Hogwarts', 'La noia més guai', 'No estàs sol', 'Voldemort la palmarà' o 'Estiu'. El musical, que té una durada d’uns 90 minuts, està pensat per a un públic a partir de sis anys i es podrà veure diumenge, a les 12 hores.

Les localitats per als dos espectacles estan a la venda al web www.festivalnarcisoyepes.ad. Les entrades per al concert de Bebe costen 25 euros en venda anticipada i si s'adquireixen el mateix dia del concert, 30, i algunes entrades laterals costen 20 euros en venda anticipada i 25 el dia del concert. Pel que fa al musical de Harry Potter, el preu en venda anticipada és de 15 euros i el del dia del concert, 18.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477