cinema

El monstre de Bayona també inicia la cursa de fons al país

Els cines de l’Illa reediten la FestANDcine, tres dies de la setmana vinent

El monstre de Bayona també inicia la cursa de fons al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és que hagi arrasat en el primer cap de setmana de projecció, però però l’afluència ha estat bona, “en la mitjana d’Espanya”, segons el gerent dels cinemes d’Illa Carlemany, Jordi Torres, qui considera que el títol “ha arrencat molt bé i segur que anirà millorant” a mesura que passin les setmanes i es multipliqui el boca-orella i les crítiques, que fins ara semblen immillorables. “No és un Fast&Furious, que trenca ja en el primer cap de setmana”, admet, però en canvi està previst que continuï durant unes quantes setmanes a la cartellera del país.

La pel·lícula del director de Lo imposible, que es va estrenar al Festival de cine de Toronto amb excel·lent rebuda de la crítica i del públic, va debutar a les pantalles del país el cap de setmana passat. La setmana vinent, de dilluns 24 a dimecres 26, es podrà veure en el marc de la FestANDcine, la festa del cine que organitzen els cinemes del centre comercial escaldenc per segon cop i coincidint amb la festa del cine que se desenvolupa a Espanya. Durant els tres dies es podrà accedir a totes les projeccions de pel·lícules de la cartellera per un preu de 2,90 euros. Queden fora de la promoció projeccions d’òpera i ballet o altres possibles esdeveniments.

Els cines escaldencs recullen el model de reducció de l’entrada que es va assajar a les sales espanyoles amb molt bona repercussió entre el públic. En la mateixa línia va anar la resposta al país, segons va explicar el gerent de les sales, i d’aquí que sorgís la repetició de la convocatòria, que continuaran fent previsiblement en coincidència amb la festa del cine al país veí.

tracking