Festival

Blaumut i l'ONCA inauguren el cap de setmana el Narciso Yepes

El grup català de pop-folk i l’Orquestra Nacional celebraran un concert el divendres 7 d'octubre a les 21 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra

Blaumut presentarà el seu nou discGeorgina Puig Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 34a edició del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà comença aquest cap de setmana amb el concert que oferiran el grup català de pop-folk Blaumut i l'ONCA. Ambdues formacions, que tenen com a nexe de connexió els instruments de corda, presentaran el nou disc de Blaumut, titulat 'El primer arbre del bosc', i tocaran els èxits més coneguts del grup català.

El nou àlbum de Blaumut, amb una visió més madura i profunda que convida a fer un viatge interior ple d’emocions i sentiments, suposa un pas més enllà, tant pel que fa a producció com a complexitat sonora. El disc inclou un total de tretze temes que interpretaran per primera vegada en el marc del festival andorrà. El concert tindrà lloc divendres 7 d’octubre, a les 21 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra.

La música de corda seguirà present aquest cap de setmana amb el segon concert que ofereix el 34è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà: el trio Va de Corda. Aquesta formació sorgeix de l’ONCA Bàsic i és la unió de tres intèrprets del país molt vinculats a la docència, tots ells professors de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i col·laboradors de la Fundació ONCA.

Jordi Albelda (violí), Sílvia Garcia i Eva Santamargarita (violes) interpretaran el programa 'Cordes a la tardor', que s’inicia a l’època barroca amb quatre invencions de Bach, també conegudes com a 'Invencions a dues i tres veus'. El concert seguirà amb el 'Divertimento núm. 1 en sol major' de Leopold Mozart –pare de Wolfgang Amadeus–, el 'Trio en sol major op. 25' de Dancla i el 'Trio en do major, op. 74' de Dvorák, aquestes dues darreres, peces molt conegudes durant l’època romàntica. La formació finalitzarà el seu programa amb el moviment 'sostenuto–allegro agitato' del 'Trio núm. 1 en la menor, op. 77b' de Reger. L’actuació se celebrarà diumenge 9 d’octubre, a les 12 hores, a l’església parroquial d’Ordino.

El preu de les entrades per al concert de Blaumut i l'ONCA oscil·la entre els 20 i els 30 euros i per al concert Va de Corda tenen un preu únic de 10 euros. Estan a la venda a www.festivalnarcisoyepes.ad.

tracking